10 Ιουλ 2015

ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΧΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ !


Η πορεία της Ελλάδας προς το κρεματόριο.και η αντίσταση των πολιτών.
Από το 2010 η Ελλάδα εισέρχεται στην πιο κρίσιμη καμπή εξάρτησης από ξένα οικονομικά κέντρα. Κάποιοι επιχειρούν την ολική υποδούλωση. 
Απουσία Εφιάλτη και Κερκόπορτας, η πολιτειακή άλωση γίνεται εντός της Βουλής των Ελλήνων. 
Το άρθρο 28 του Συντάγματος παραφρασμένο, η εξουσία του πολίτη όπως την ορίζει το Σύνταγμα ανύπαρκτη και η βάση της ελληνικής κοινωνίας κατακερματισμένη σε κινήματα και κινήσεις  χωρίς συνοχή, με σημαίες ιδεολογημάτων, που αυτό ευνοεί τους κυβερνητικούς στην ολοκλήρωση του έργου της υποτέλειας.
Τα δύο μεγάλα στρατόπεδα των μνημονιακών και των ψευτοαντι-μνημονιακών, περνάνε μέσα από τις Συμπληγάδες της πενταετίας, με ορατή την εξαθλίωση και την οικονομική δυσπραγία να στέλνει χιλιάδες συμπολίτες στα μπαλκόνια του θανάτου.
2015. Το σκηνικό φαίνεται ότι αλλάζει. 
Μία  ''Αριστερή'' κυβέρνηση στο πρόσωπο του Σύριζα με στήριξη από την παράταξη της ''Λαϊκής Δεξιάς'', που εκπροσωπεί η ΑΝ.ΕΛ, αναλαμβάνει την διακυβέρνηση. Η εγκληματική οργάνωση της ευρωπαϊκής τοκογλυφίας  και του Διεθνούς κεφαλαίου που κάποιοι ονομάζουν "θεσμούς", ξεκινά διαπραγματεύσεις με το κυβερνητικό σχήμα.
Περνάει αλήθεια μέσα από διαπραγματεύσεις, η αξιοπρέπεια ενός λαού που διεκδικεί την αυτονομία του στο μέλλον της ιστορίας; 
Και εν μέσω σκαμπανεβασμάτων στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια, η κυβέρνηση κάνει το τραγικό γι’αυτήν λάθος να ζητήσει δημοψήφισμα. Το δημοψήφισμα έχει συγκεκριμένο ερώτημα:
Εγκρίνετε τα μέτρα που θα πρέπει να πάρουμε κατ’ εντολή των δανειστών; 
Μα ο λαός με πλειοψηφία που ξεπερνά κάθε όριο ρίχνει στην κάλπη την ψυχή του. 
ΟΧΙ στην υποτέλεια. Οχι στούς οικονομικούς κατακτητές.
Ένας νέος ιστορικός κύκλος δημιουργεί δίνη ανακατατάξεων σε όλα τα επίπεδα και αυτό φέρνει την κυβέρνηση και την αντιπολίτευση σε αμηχανία. 
Ο λαός θέλει την αυτονομία του μα οι εντολές είναι συγκεκριμένες. Ποιος υπολογίζει τις εντολές; 
Το Μεσολόγγι είναι η απαίτηση της πολιτειακής βάσης. Όσο για τους φίλους της Ελλάδος, ο Σολωμός λέει :  «Μοναχή το δρόμο επήρες και ξανάρθες μοναχή. Δεν είν’ εύκολες οι θύρες, αν η χρεία τες κουρταλεί». 
Έχουμε την τύχη να ζούμε σε μία πλούσια γη. Έχουμε την ατυχία να μας προκαθορίζουν την  ''επιλογή '' ανάξιων κυβερνητών.

Έχουμε το χρέος να διαιωνίσουμε την ιστορία μας. Και λαοί με αλυσίδες, δεν διαιωνίζουν την ιστορία τους αλλά την σκλαβιά τους.

Το ΟΧΙ είναι ζωντανό και η απόφαση ανήκει αποκλειστικά στην πολιτειακή βάση.

                                              ΜΕΤΩΠΟ  ΠΟΛΙΤΩΝ              

                                     "ΠΟΛΙΤΟΚΡΑΤΙΑ"